Toimitusehdot

Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika viidestä – seitsemään (5-7) arkipäivää. Jos tilausmäärä on suurempi kuin kaksikymmentä (20) kirjaa, laitamme tilauksen eteenpäin kirjapainomme valmistettavaksi, tuolloin toimitusaika on n. 2-4 viikkoa. Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivämäärään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esimerkiksi tilauksen teon yhteydessä. Pyrimme huomioimaan kuluttajan toiveen, mikäli se on mahdollista.

Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille YksKaksKolme Oy on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti. Postitamme tilauksen heti, kun viimeinenkin tuote tilauksesta on valmiina. Alle 18-vuotiaiden tilaajien pitää saada tilaukselleen huoltajan suostumus. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Palautukset
Tilaamillasi tuotteilla on 14 vrk:n palautusoikeus. Palautettavan tuotteen pitää olla ehdottomasti käyttämätön. Merkitse mukaan tilinumerosi ja mahdollinen palautuksen syy (esim. rikkinäinen tuote, tms.) nopeuttaaksesi toimintaamme. Kuluttajan pyydetään tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen info(at)liikuntamaisteri.fi tai puhelimitse asiakaspalveluumme +358 45 168 3655 ennen tuotteen palauttamista.

Kuluttaja voi palauttaa tuotteen / tuotteet ilman kuluja kun teet palautusilmoituksen. Vastaamme ilmoitukseen ja annamme ohjeet palautuksen suorittamiseksi.

Palautus lähetetään osoitteeseen:

Asiakaspalautus
YksKaksKolme Oy,
Lahtikatu 23
88600 Sotkamo.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset
Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnä ollessa.

Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote / tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

Tehtävien suorittaminen tapahtuu omalla vastuulla. Kirjan tekijät eivät vastaa mahdollisista vahingoista.